21 Ekim 2017 Facebook'ta Takip EdinTwitter'da Takip Edin Uzunköprü Tanıtım Filmi

YÖNETİM KURULU BAŞKANIMIZ EGEMEN ASLAN EDİRNE’DE AÇILIŞ VE TOPLANTILARA KATILDI

TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun katılımları ile Edirne Ticaret Borsası'nın Elektronik Satış Salonu ve Lisanslı Depolarının açılışları 11.09.2017 tarihinde gerçekleştirildi.

Açılış programına Yönetim Kurulu Başkanımız Egemen Aslan ile Trakya Oda ve Borsa Başkanları da iştirak ettiler.

Salonda zili çalarak ürün satışı da gerçekleştiren Hisarcıklıoğlu, ETB Başkanı Özay Öztürk'ten elektronik satış sistemi hakkında bilgi aldı.

Daha Sonra Edirne Tarım Ürünleri Lisanslı Depoculuk A.Ş açılışını gerçekleştirip, Edirne Ticaret ve Sanayi Odası ile Edirne Ticaret Borsası’nın birlikte organize ettiği istişare toplantısına katılan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Türk girişimcisinin dünyanın her tarafına mal sattığına işaret ederek, kimseyi ötekileştirmeden ortak akılda buluşulması gerektiğini ifade etti. Hisarcıklıoğlu, herkes farklı düşünecek ama sonunda ortak akılda buluşacağız. İşte o zaman bileğimizi kimse bükemez” dedi.

Hisarcıklıoğlu konuşmasında, Edirne'nin tarihiyle kültürüyle Türk milletinin tüm ortak renklerini içinde barındıran bir şehir olduğunu söyledi.

Bölgenin çok bereketli topraklara sahip olduğunu anlatan Hisarcıklıoğlu, çiftçilerin bu konuda çok şanslı olduğunu dile getirdi.

Edirne'nin, Avrupa'da Floransa'dan sonra en fazla tarihi eseri barındıran ikinci şehir olduğunu ifade eden Hisarcıklıoğlu, tarihi eserleriyle, bereketli topraklarıyla, Edirne'nin Balkanlar'ın ticaret merkezi olması gerektiğini aktardı.

DOÇ. DR. SEFER GÜMÜŞ VE T.Ü. UMYO ÖĞRETİM GÖREVLİSİ BİROL ERDEM BORSAMIZI ZİYARET ETTİErdem 20.10.2017 tarihinde borsamızı ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanımız Egemen Aslan ile görüştüler. Ziyarette Yönetim Kurulu Başkanımız Egemen Aslan Doç. Dr. Sefer Gümüş ve T.Ü. Uzunköprü Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Birol Erdem ile Bölgesel ve Sınır ötesi projeler ve Uzunköprü´nün tarımı ve ticaretin arttırılması, ticari ve ekonomik konularda nelerin yapılması gerektiği konularında bilgi alışverişinde bulundular. YÖNETİM KURULU BAŞKANIMIZ EGEMEN ASLAN’DAN UZUNKÖPRÜ KURUMLAR VERGİSİ REKORTMENİ EMİN TARIM SANAYİ VE TİCARET A.Ş.’YE TEŞEKKÜR PLAKETİBorsamız Yönetim Kurulu Başkanı Egemen Aslan 2016 yılı içerisinde gerçekleştirmiş olduğu ticari faaliyetleri ile Türkiye’nin en büyük İkinci 500 Sanayi kuruluşu içerisinde bir kez daha yer alan ve 2016 yılı Kurumlar Vergisi Edirne İli Üçüncüsü, Uzunköprü birincisi EMİN TARIM SANAYİ VE TİCARET A.Ş.’yi 12.10.2017 tarihinde ziyaret ederek, Firma Sahipler Doğan Saka ve Abdullah Saka’ya Uzunköprü Ticaret Borsası Meclisi adına teşekkür belgesi takdim etmiştir. Emin Tarım Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetici ve çalışanlarını Uzunköprü Ticaret Borsası Meclisi adına tebrik ediyor, Borsamızı gururlandıran değerli üyemizin başarılarının artarak devam etmesini temenni ediyoruz. AYLIK PERSONEL TOPLANTIMIZBorsamızın aylık personel toplantısı Yönetim Kurulu Başkanımız Egemen Aslan başkanlığında, 06.10.2017 Cuma günü gerçekleştirildi. Toplantıda Kalite Yönetim Sistemi 2017 yılı kontrol kriterleri ve hedefler tablosu incelenmiş ve birim sorumluları tarafından süreçlerin performans kriterleri ile ilgili bilgilendirmeler yapılmıştır. Toplantı, borsamızın hizmet kalitesini daha da üst seviyelere taşınabilmesini sağlayacak fikir ve önerilerinin görüşülmesi ile sona ermiştir. BORSAMIZ MECLİS ÜYELERİNDEN YENİ İLÇE EMNİYET MÜDÜRÜMÜZE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİBorsamız Yönetim Kurulu Başkanı Egemen Aslan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Abdullah Saka, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Orhan Gür ve Meclis Üyeleri Erhan Özdimetokalı ile İbrahim Yılmaz 03 Ekim 2017 tarihinde yeni İlçe Emniyet Müdürümüz Mustafa Tekin’i makamında ziyaret ettiler. Edirne Emniyet Müdürlüğü Başmüdür Yardımcısı olarak görevine devam etmekte olan eski Emniyet Müdürümüz Alpaslan Bilsen’in de hazır bulunduğu ziyarette Uzunköprü Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Egemen Aslan, Son Emniyet Müdürleri kararnamesiyle Uzunköprü İlçe Emniyet Müdürlüğüne atanan Mustafa Tekin’e hayırlı olsun dileklerini iletti. Ziyarette “Şehri güzel kılan unsurlardan birinin de o şehrin güvenliği ve huzuru olduğuna söyleyen UZTB Yönetim Kurulu Başkanı Aslan, "Huzur ve güvenlik varsa ticarette vardır, ekonomi de vardır, sosyal hayatta canlıdır ve insanlar huzur içerisindedir. Bunu temin eden de şehir merkezlerinde çok değerli emniyet güçlerimiz. Emniyet müdürümüzün görev süresi içerisinde Uzunköprü´de çok güzel hizmetlere imza atacağına eminiz. Uzunköprü Ticaret Borsası olarak da her zaman emniyet teşkilatımız ile işbirliği ve uyum içerisindeydik. Hepsi Uzunköprü’müzün refahı ve huzuru içindi. Bundan sonra da bu böyle devam edecek. Ben bu vesileyle müdür beye tekrar hayırlı olsun diyorum. Kendisine başarılarla dolu bir süreç diliyorum" diye konuştu. Uzunköprü İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Tekin ziyarette “Edirne Emniyet Müdürlüğü Başmüdür Yardımcısı olarak görevine devam etmekte olan eski İlçe Emniyet Müdürümüz Alpaslan Bilsen Müdürümüzün de destekleri ile Uzunköprü İlçemizin sorunlarını ve sıkıntılarını biliyoruz. Bunların bilincinde olarak görevimize başladık. İnşallah hep birlikte sorunları çözüme kavuşturacağız" dedi. BORSAMIZDAN EĞİTİME DESTEKUzunköprü Ticaret Borsası tarafından geleneksel olarak her yıl yapılan kırtasiye yardımı bu yıl da okulların açılması ile birlikte gerçekleştirildi. TOBB ve Uzunköprü Ticaret Borsası işbirliği ile toplam 35.000 TL tutarındaki 700 adet alışveriş çeki ilçemize bağlı köylerde eğitim gören 700 ilkokul ve ortaokul öğrencisine dağıtıldı. 2017-2018 Eğitim ve Öğretim yılının tüm eğitim camiasına ve öğrencilerimize başarılı ve hayırlı olmasını dileriz.